Beaufort Knokke

Over ons

480px-Sir_Francis_Beaufort_by_Stephen_Pearce

Beaufort

Beaufort was marinecommandant van het fregat Woolwich van de Royal Navy. Hij maakte een indeling in 13 windsterkten, aan de hand van de zeilvoering van een fregat. Zijn schaal was gebaseerd op de kracht die de wind per oppervlakte-eenheid uitoefende, niet op de snelheid: hij keek naar het gedrag van zijn schip, niet naar de wind zelf. In 1838 stelde de Royal Navy de schaal van Beaufort verplicht voor de windkrachtaanduiding in het scheepsjournaal.

Zijn meetinstrument was het fregat, het meest gebruikte schip op dat moment binnen de Britse marine. Hij bepaalde de windsterkte aan de hand van de hoeveelheid zeil dat een fregat bij de wind kon voeren en de snelheid van het schip.

 

Beaufort Restaurant Knokke

Maar bij ons geen stormen, want u kunt comfortabel genieten van onze gespecialiseerde Belgische keuken. Ontdek onze uitgebreide kaart waar onze koks niet alleen het beste van de zee presenteren, maar ook een brede waaier aan heerlijke vleesgerechten en salades.

Onze ervaren personeel zal ervoor zorgen dat u optimaal tot rust kunt komen en de pure smaken van de zee kunt ontdekken. We serveren dagvers en altijd met een uitstekend oog voor detail. Reserveer op deze site uw tafel en kom onze kaart ontdekken…

– Het Beaufort Team